Litt endring i terminlista

På grunn av Corona-pausen 11. november spiller vi siste runde i Bodømesterskapet onsdag 9. november. Ken Runar og Joachim i ledelse – se resultatliste.

Klubbmesterskapet i lynsjakk blir dermed flyttet til 16. november. På grunn av Sjakkforbundets retningslinjer som forbyr spilling av lynsjakk i klubbene av smittehensyn blir årets lynsjakkturnering arrangert som Lichess-turnering. Link til turneringen vil bli annonsert på Bodø Sjakklags facebookgruppe en uke før turneringen.

Siden klubbkvelden 9. november blir siste fysiske klubbkveld før jul, blir det premieutdeling for årets turneringer før oppstart. De som skal ha premie er: Klubbmesterskap langsjakk: 1. Ken Runar Hanssen 2. Harald Lien 3. Tarjei Eck Hansen. Klubbmesterskap hurtigsjakk: 1. Per Fredrik Holand 2. Oskar Bakke 3. Leif Inge Nilsen. Bodømesterskapet: avgjøres på onsdag.