Program for temasjakken på Lichess

Så lenge pandemien gjør at vi ikke får spilt vanlige klubbkvelder kommer sjakkaktivitetene våre på tirsdagene framover til å være på Lichess. Siden mange har god tid til sjakk for tiden synes vi det er en god ide å satse på temasjakk framover. Vi har satt opp tre kvelder med variasjoner innen fransk forsvar og tre kvelder med variasjoner i Siciliansk forsvar. Turneringene starter klokka 19:00 og vi holder på i 90 minutter. Betenkningstiden vil være 5 minutter + 3 sekunder, og turneringene vil være åpne for alle som har lyst til å være med, enten du er medlem i Bodø Sjakklag, i andre sjakkklubber eller bare interessert i sjakk uten å være med i klubb.

På faceook-gruppen vil vi komme med forslag til youtube-videoer det kan være lurt å se på før turneringen. Vi håper medlemmene bruker facebookgruppen aktivt og gjerne kommer med andre forslag til videoer eller litteratur det kan være lurt å se på før turneringene. Vel møtt!

Oversikt over temasjakken med linker til turneringene:

DatoTemaLink
21. aprilFransk forsvar: FramskyvningsvariantenLink
28. aprilFransk forsvar: AvbyttevariantenLink
5. maiFransk forsvar: Winawer-variantenLink
12. maiSiciliansk forsvar: Njadorf-variantenLink
19. maiSiciliansk forsvar: DragevariantenLink
26. maiSiciliansk forsvar: Grand Prix-angrepetKommer