Bodø Sjakklag ble kretsmestre for lag

Foto: Leif Inge Nilsen

Bodø Sjakklag vant Kretsmesterskapet for lag som ble arrangert på Fauske helga 7.-9. februar 2020, og ble samtidig Nordlandsmestre for lag. På laget spilte Dag Madsen, Per Fredrik Holand, Kjetil Jakobsen, Ken Runar Hanssen, Tarjei Eck Hansen.
2.plass gikk til Veteranlaget fra Narvik
3.plass gikk til Fauske
4.plass gikk til Mosjøen

Seieren kvalifiserer til deltakelse i NNM for lag som i år blir arrangert i Harstad 6.-8. mars 2020.

Bodø 2 kom på en hederlig 5.plass (4 i KM), og ble beste andrelag i turneringen. Her deltok Åsmund Andersen, Bjørn Løvheim Olsen, Leif Inge Nilsen, Harald Lien og Terje Johannesen.

Per-Fredrik Holand fikk også en sterkt tredjeplass i lynsjakkturneringen «Tower Lyn» som Fauske sjakklubb arrangerte i forkant av kretsmesterskapet. Holand fikk 8,5 poeng på 10 kamper, kun slått av vinneren Tobias Petterson (Luleå) og remi mot nr. 2 Mikael Rølvåg (Narvik).