Sesongstart høsten 2019

Terminlista for høsten 2019 er klar. Det er mye spennende i vente. Sesongstart er offisielt tirsdag 3. september, men de som har lyst og anledning tyvstarter med et lite arrangement på hytta til Eirik Bjørgum i Vatnvatn fredagskvelden 23. august (se annonsering på facebook).

Høydepunktene i sesongen er en uratet hurtigsjakkturnering over to kvelder i slutten av september. Siden turneringen ikke er ratet kan også spillere som ikke er medlem i klubben delta. Det gjør det til en fin anledning for nye spillere å prøve seg mot mer etablerte klubbspillere.

Videre skal det spilles Bymesterskap i oktober og november. I år spilles det Konradturnering over 7 runder .

Den 22. oktober blir det bykamp mot Fauske.

15.-17. november arrangerer vi Bodø Grand Prix 2019.

10. desember blir det klubbmesterskap i lynsjakk