Ken Runar Hanssen ble årets Bodømester i sjakk

Fv: Terje Johannessen (nr 3), Ken Runar Hanssen (nr 1) og Tarjei Eck Hansen (nr 3).

Siste runde i Bodømesterskapet i langsjakk ble en triller. Ken Runar Hanssen greide å utmanøvrere Tarjei Eck Hansen med trekktvang i et svært jevnspilt finaleparti, noe som resulterte at begge til slutt endte med 5,5 poeng. Første og andreplassen ble derfor avgjort på kvalitetspoeng, der Ken Runar Hanssen hårfint tok førsteplassen og ble ny Bodømester, mens Tarjei fikk en god andreplass. Tredjeplassen ble også avgjort på kvalitetspoeng i favør Terje Johannessen. Bjørn Løvheim Olsen og Leif Inge Nilsen ble henholdsvis nr. 4 og nr. 5 med samme poengsum. Terje har for øvrig hatt en svært god sjakkhøst og kan vente seg en solid ratingøkning etter seieren i klasse C i Bodø Grand Prix og tredjeplassen i Bodømesterskapet.